Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

И покрај вакцината против ХПВ, стапката на рак на грлото на матката постојано расте

Анализа на д-р Џозеф Меркола   На кратко: -Идентификувани се повеќе од 200 видови на хуман папиломавирус (ХПВ), а околу 40 од нив може да предизвикаат рак, вклучувајќи рак на грлото на матката, рак на пенисот,…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.