Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

21 студија кои покажуваат дека наложувањето на КОВИД вакцини не се заснова на наука

Студиите подолу покажуваат како наложувањето за вакцина против КОВИД не дава севкупна здравствена корист за заедницата, па дури и можат да бидат штетни. -Објавено на Childrеn's Heаlth Defense     Секојдневно слушаме како…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.