Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Успешниот третман за лечење на КОВИД-19 со хидроксихлорокин е закана за продажбата на било која вакцина!

Со почетокот на пандемијата на САРС-КОВ-2, почна потрагата по евентуална директна или супортивна терапија за КОВИД 19. Прв на листата, покрај супортивните терапии беше хидроксихлорокинот (HCQ). Текот на приказната за хидроксихлорокинот за време…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.