Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Повеќе од 170 компаративни студии и написи за неефективноста и штетите од маските

Од почетокот на пандемијата и со почетокот на налагањето за носење маски се отвори темата колку всушност тие се ефикасни при респираторни инфекции, но не беше само ефикасноста во прашање, но и можните…

Питер Доши: Да бидеме внимателни со новите ковид вакцини

„ДА БИДЕМЕ ВНИМАТЕЛНИ: Фајзер и Модерна треба да објават повеќе податоци за да ја потврдат 95% ефикасност кај нивната вакцина. Единствено целосно транспарентна и строга проверка на податоците може да овозможи одлука…

Вакцина која не успева, а не неуспех да се вакцинира

Дали неодамна пријавените епидемии на сипаници во САД (2013 година) се предизвикани од неуспехот да се вакцинираат децата или неуспехот на вакцината? Шокантно, клинички потврдени извештаи за неуспехот на вакцината против морбили, кај…

Мит бр. 3 – Вакцините се безбедни

    Мит: Вакцините се безбедни и ефикасни. Одамна билo докажанo дека ги спречуваат болестите и истражувањата покажале дека се побезбедни од болестите што ги спречуваат. Вистина: Вакцините НЕ се безбедни.   FDA и…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.