Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Студија откри 42% стапка на лажни резултати при PCR тестовите за САРС-КоВ-2

Уште од самиот почеток на пандемијата, секако и според постоечките информации - се знаеше за точноста на ПЦР тестовите кои без малку го дефинираа текот на пандемијата. Нивната улога беше од огромно значење,…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.