Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Пневмокок – Болест и вакцина

Вакциналниот календар на Република Северна Македонија, од 1-ви јули се збогатува со уште две нови вакцини и тоа против пневмококна инфекција и рота вирус. „Вакцината за рота вирус се дава кај бебињата на…

2024 © Developed by PROCESS IN. Hosted by  INHOST.