Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Subtitle

First action

Some description text for this item
Subtitle

Second action

Some description text for this item
Subtitle

Third action

Some description text for this item
ССО – Здравје или индоктринација на децата
Статијата за ССО можете да ја преземете тука „Сеопфатното сексуално образование е само мудро маскирана едукација за…
ССО – Контроверзната страна
Сеопфатен преглед за Сеопфатното сексуално образование – дел 2
ССО – Патот до Македонија
Сеопфатно Сексуално Образование – Статија бр. 3
ССО – Соопштение
На 10.2.2021 година, Здружението се огласи кон своите следачи по повод обидот за наметнување на задолжително Сеопфатно…
ССО – Оркестриран напад на ОД НАС ЗА НАС
Науката за ССО не е единствена! Струката за ССО не е единствена! Но, тоа што е единствено…
ССО – Каде отиде во погрешна насока?
Статијата за ССО можете да ја преземете тука „Сексуалното однесување го одредуваат вредностите, а не само знаењето.…
ССО – Врската со Истанбулската Конвенција
Статијата за ССО можете да ја преземете тука „Уставниот суд смета дека и покрај нејзините неспорни позитивни…
ССО – Допис до МОН
На 18.1.2021 година, во рамките на предвидениот рок, Здружението ОД НАС ЗА НАС испрати допис до МОН…
ССО – Апел до Собрание
На 4.2.2021 година Здружението ОД НАС ЗА НАС испрати електронска порака со прилог Апел за спротивставување на…
ССО – Д-р Мириам Гросман
ВИСТИНАТА ЗА РОДОТ, 24.6.2021 и 1.7.2021 во 19:30h, Zoom, YouTube, livestream Сите информации, измени и дополнувања поврзани…
ССО – Изјава под заклетва, д-р Мириам Гросман
  Изјава под заклетва пред суд на Мириам Гросман дадена на 11 Јуни 2018 година   Јас, Миријам Гросман,…
ССО – Уште едно предавање од д-р Гросман
„Овде сум да ве предупредам, во најсериозна смисла на зборот, дека родово-сензитивниот тренинг, како што е дизајниран…
ССО – Реакција – Парада
Транспаренти со напис: „ГОСПОД ЗБОРУБА …
ССО – Соопштение – Нашата борба
Здружението за заштита на човековите права ОД НАС ЗА НАС ги чува и промовира основните човекови права…
ССО – 15 штетни елементи!
Анализа на Прирачникот за Сеопфатно Сексуално Образование (ССО) на ХЕРА. Идентификувани 13 од 15-те штетни елементи детектирани…
ССО – Историја во Македонија
„Сексуалното и репродуктивно здравје и права се табу како дома, така и во училиште. Во нашето формално…

ССОССО

ссо

ТЕКОВНА ПЕТИЦИЈА

Добротворни фондови

Слободни и еднакви граѓани е она за што се залагаме. Бараме социјалните прашања да се решаваат на владино ниво.

post-10-copyright

Нашата историја носи толку многу контроверзии во денешното општество, и со формирање мирни петиции и движења, сакаме да се ослободиме од многубројните антички ужасни прашања:

  • Дали вакцините се безбедни за нашето постоење.
  • Насилства, пожари и убиства за профитирање.
  • Подобар државен здравствен систем.

Треба да ја покажеме нашата поддршка на оние чии семејства се соочиле со негирање здравствена заштита за време на СОВИД-19, насилство, социјална, политичка и економска нееднаквост. Ве замолуваме да учествувате во нашето движење за човекови права во 2022 година!

Sign the petition!

Social Equality for All

Our mission is a peaceful way to set social, political, and economic equality globally. We dream is to live in harmony.

Political leaders are expected to express their opinion on free equal justice by forming the national union (1000 current and former mayors all over the country).

  • Our activists invite police violence victims to share stories
  • We encourage you to help us prevent lethal criminal cases
  • Support families who wish to keep their children safe

When we bring the people and government together, we want them to get along and advocate for laws that will support the anti-racism system.
Contact us now. Let’s make a difference today!

%%your signature%%

Share this with your friends:

     

СТАТИСТИКА

СОЦИЈАЛНА СВЕСТ

0 %
Процентот на социјалната свест за оваа година 2022 се зголеми за 40% кај населението за прашањето дали вакцините ни помогнаа?

После скоро 2 години сите сме жртви на здравствениот систем во Македонија кој не доволно се грижи за себе, па почна да се грижи и за нас тврдејќи дека МОРА да се вакцинираме и дека вакцината е спасот.

Пријавете се!

ОД НАС ЗА НАС

ДОНАЦИЈА

фондација и поддршка на организационата работа за грижа на загрозените семејства

[give_form id="346"]